Business Model You

Zorg dat jij in control blijft over je eigen carrière

Business Model You

Je hebt hard gewerkt om je carrière op te bouwen. Je bent slim, betrouwbaar en betrokken bij je werk. Je hebt je vaardigheden aangescherpt om steeds beter te worden in je vak en kennis te ontwikkelen. Jouw waarde voor de organisatie is duidelijk.

De wereld van werk is sterk in beweging; traditionele functies verdwijnen en nieuwe verschijnen. Verschillende generaties werken samen in een organisatie of team. Dat vraagt wat van de organisaties en haar professionals. Daarnaast groeit het aantal freelancers in Nederland groeit explosief: zorg dat je weet wat jouw unieke Businessmodel is. Zorg dat jij waarde blijft toevoegen aan de continue veranderende wereld van werk.

Business Model You is de methode om je carrière opnieuw uit te vinden op 1A4-tje! Je leert hoe je het Canvasmodel voor het beschrijven en analyseren van organisatie- en persoonlijke business modellen gebruikt

We zijn de tijd van carrière planning voorbij (Dat is veel te statisch in deze tijd). Wie kan er nog 5  jaar vooruit kijken? Het inzicht van de Business Model You (BMY) methode, is dat je waarde creëert vanuit je talenten en kwaliteiten. Als je het businessmodel van organisaties kunt begrijpen en beschrijven, dan helpt dat je om te begrijpen hoe jouw organisatie succesvol kan zijn en wat jouw waardepropositie daarin is. BMY is de manier om jezelf als (freelance) professional te onderscheiden.

Stratic gebruikt de BMY methode in haar werving & selectie traject. Samen met professionals ontdekken we hoe en waar iemand waarde toevoegt, daarna verstaand wij de kunst om dit aan de organisatie doelen van onze opdrachtgevers te verbinden. Pas dan is er een basis voor de perfecte match.

Stratic organiseert regelmatig BMY Work Outs. Na deze work out ben je in staat de BMY strategieën te gebruiken om je model te wijzigen en aan te passen aan de veranderende wereld van werk. Zo ben jij weer in control van je eigen carrière!

Work Out facilitators

Marsha Brink (Stratic)

Gepassioneerd door de veranderende wereld van werk en geïnspireerd door Business Model Canvas & You ben ik enorm gemotiveerd om vanuit een regisseursrol de juiste gelegenheidsformaties samen te stellen voor mijn relaties. Ik ervaar het als een eer om samen te kunnen werken met professionals aan careermodeling. 

Renate Bouwman (Droombaanfabriek)

Mijn droom is dat elke organisatie in Nederland zich ontwikkelt als droombaanfabriek: een omgeving waar medewerkers eigen doelen verbinden aan organisatiedoelen. BMY is een methode die ik gebruik om intrapreneurship te realiseren.

Contact
Stratic
HNK Amsterdam Arena
Burg. Stramanweg 105
1101 AA Amsterdam

Telefoon: 020 - 2619484
Mobiel: 06-14860795
e-mail: info@stratic.nl