Een vast kantoor, telefoonlijn en fax? Saai!

Precies werken zoals het ons uitkomt? We willen flexibiliteit, diversiteit, geïnspireerd worden en continue netwerken. Hoe vind je dat terug in een werkplek?

Bij ons is geen een dag als de ander; het ene moment werken we bij de klant in huis, een brainstorm met professionals in een inspirerende omgeving en vaak sluiten we de dag af met een intake in een wegrestaurant. Wie kent ze niet… alhoewel de wegrestaurants goed hun best doen ons onderweg te faciliteren, zijn dit toch niet echt onze favoriete werkplekken.

We stellen hoge eisen aan onze werkplekken; sterk WiFi uiteraard, goede koffie logisch, inspirerende omgeving natuurlijk, fijne brainstorm / vergader plekken, moderne uitstraling en uitstekende bereikbaarheid. Dat hebben wij niet gevonden in een vaste (saaie) kantooromgeving.

Het Nieuwe Kantoor (HNK) verlost ons van de koffie onderweg: Per 1 juli  2016 is HNK Amsterdam Arena onze thuisbasis en ons post adres. De andere HNK Locaties, nu nog 12 maar dat worden er snel meer, zijn onze werk, brainstorm locaties, netwerk en inspiratie plekken. HNK geeft ons de kans te werken en te ondernemen daar waar de vraag is, daar waar de markt is, bij de klant in de buurt.

Laten we snel eens afspreken, bij jou in de buurt, daar hebben we altijd plek!

Contact
Stratic
HNK Amsterdam Arena
Burg. Stramanweg 105
1101 AA Amsterdam

Telefoon: 020 - 2619484
Mobiel: 06-14860795
e-mail: info@stratic.nl