Werving & Selectie

Finders Keepers: de Stratic manier van werving & selectie

Wij geloven in een duurzame match en committeren ons graag aan resultaat, we werken nauw samen met organisatie en professional vanuit gelijkwaardigheid om te komen tot de perfecte match.

We gebruiken het Business Model Canvas om de organisatie en haar vacature goed te doorgronden. We gebruiken Business Model You om de beste professional daarbij te selecteren. Door het businessmodel denken toe te passen in  ons W&S traject verbinden  we persoonlijk doelen en talenten van professionals aan die van organisaties.

Ook na de bemiddeling blijven we partner: na 100 dagen voorzien we in een reality check. De reality check vind na 100 dagen dienstverband plaats, het is een gesprek waarin de professional en manager individueel geïnspireerd en gechallenged door een onafhankelijke coach. De reality check is ook gebaseerd op Business Model Canvas en Business Model You en toetst of de perfect match daadwerkelijk perfect is. De reality check geeft handvaten om de match ook echt duurzaam te laten zijn.

Uniek in onze service, is de businessmodel benadering, de reality check én ons honorarium.

Stratic W&S finders keepers honorarium:

Stratic levert haar werving & selectie diensten op basis van exclusiviteit en ‘no cure no pay’. Wij gaan voor de perfecte match en committeren ons daar aan:

Contact
Stratic
HNK Amsterdam Arena
Burg. Stramanweg 105
1101 AA Amsterdam

Telefoon: 020 - 2619484
Mobiel: 06-14860795
e-mail: info@stratic.nl