Over AuditLab

Theresia Gommans & Marsha Brink hebben in 2016 het initiatief voor AuditLab genomen, omdat we beide geloven in samenwerken en dat het altijd beter kan, ook op het gebied van auditing in het publiek domein! Onze ervaringen vanuit de praktijk, de veranderingen die op ons afkomen en de uitkomsten van verschillende onderzoeken hebben ons ertoe gebracht AuditLab te starten.

Met AuditLab willen we graag de samenwerking tussen auditors binnen het publiek domein bevorderen. Wij ondersteunen hen en faciliteren Labs om in samenwerking meer dan alleen kennis te delen. De idee is dat het AuditLab een off en online platform wordt waar we samenwerken, experimenteren en innoveren in een veilige omgeving als ‘voorportaal’ voor je eigen organisatie.

Waarom AuditLab?

Wij geloven er in dat de audit functie een belangrijke functie kan vervullen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering in de publieke sector in een veranderende omgeving. Wij willen dit graag ondersteunen door te inspireren, faciliteren en te organiseren.

Hoe, wat en voor wie?

Wij geloven in samenwerken, ontwikkelen, innoveren en experimenteren in een ‘veilige context’: het AuditLab.

AuditLab is de plek online en off line waar je kennis en ervaring kan halen en brengen, wij zorgen graag voor de vormgeving en inhoudelijke kaders van de sessies, de deelnemers brengen de rest in.

Tot nu toe is het mogelijk om kosteloos deel te nemen aan AuditLab. Dat komt doordat Theresia en Marsha zonder vergoeding AuditLabs verzorgen en doordat we steeds te gast mogen zijn bij één van de deelnemers voor een AuditLab sessie.

AuditLab is er voor jou als je (eind)verantwoordelijkheid draagt voor internal audit of concern control bij een organisatie in de publieke sector.

  • Wil jij aan de slag met audit om de bedrijfsvoering van je organisatie te versterken?
  • En zoek je een omgeving waar je kennis en ervaring kan delen met collega’s uit de publieke sector?
  • Maar ben je de algemene sessies die lijken op een ouderwets hoorcollege zat?

Dan is het tijd voor AuditLab! Meld je aan via info@auditlab.nl.

Kom delen, leren en fouten maken om je bedrijfsvoering te versterken via (internal)audit!

meer informatie www.auditlab.nl

 


« terug naar over ons

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag