Josan van Zijp

Organisatieadviseur ~ Verbindend ~ oog voor detail ~ persoonlijk ~ denken in mogelijkheden ~ DOEN!

Door dagelijks op zoek te gaan naar verbinding van mensen met hun talenten en organisaties met daarbij behorende vraagstukken, breng ik met een praktische aanpak beiden bij elkaar. Vooral door te doen, maar ook door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trends te vertalen naar de continu veranderende (arbeids)markt en te luisteren.

Mijn achtergrond ligt bij het begeleiden van grote veranderingstrajecten voor retailers. Herstructureren, professionaliseren en ontwikkelen van afdelingen en teams, met daarbij aandacht voor de individu en organisatie. Ik word gezien als open, spontane en eerlijke persoonlijkheid met een pragmatische kijk op het leven. Door jarenlange ervaring in HR, inzicht in gedrag en gevoelens van mensen en de behoefte om alles bespreekbaar te maken, neem ik bij voorkeur de kortste weg naar de kern van de zaak. Alles is oplosbaar maar we moeten wel praktisch blijven en blijven communiceren. 

Begin 2018 maakte ik de overstap naar Stratic om mijn opgedane kennis en ervaring vanuit een andere invalshoek te delen en een bijdrage te kunnen leveren aan de veranderende wereld van werk, in de publieke sector! Wij werken momenteel samen aan organisatie advies trajecten, o.a. gebaseerd op Business Model Canvas & Business Model You. Deze modellen zijn erop gericht om in een oogopslag de toegevoegde waarde van jouw team en jezelf inzichtelijk te maken. De kracht van het Business Model denken is dat het niet in beton is gegoten, maar makkelijk aanpasbaar is aan nieuwe situaties en/of verandering. 

Wil je meer weten over ons organisatie advies programma's? Neem contact op via  josan@stratic.nl of 06-81673704. 


« terug naar over ons

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag