Marsha Brink

Organisatie adviseur ~ verbinder ~ inspirator ~ creator ~ DOENER.

Dagelijks werk ik samen met organisaties in de veranderende wereld van werk. We verbinden talenten, expertises en ambities van professionals met de vraagstukken in de bedrijfsvoering van onze relaties in de publieke sector.

Ik ben geinspireerd door het werken en denken in Business Modellen. Het  helpt mij en onze relaties de impact van trends en ontwikkelingen buiten de organisatie naar binnen te brengen. Waarbij je altijd gericht blijft op de toegevoegde waarde van organisaties, teams, afdelingen en professionals. En daarom vind ik het relevant, zo creëren we weerbare en wenbare organisaties en professionals.

In 2015 werd ik Master Class-Certified Business Model You® Practitioner, sindsdien faciliteer ik diverse workshops voor organisaties en professionals. In 2016 heb ik actief bijgedragen aan de co-creatie van het nieuwe boek Business Models for teams dat in juni 2017 is verschenen.

In alles wat ik doe richt ik me op een duurzame en lange termijn samenwerking. Geïnteresseerd in mensen en organisaties, gefascineerd door de veranderende wereld van werk, help ik graag!

Kan ik iets voor je betekenen? Let's connect! 06-14860795 marsha@stratic.nl


« terug naar over ons

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag