Tussenbaan

HET antwoord in tijden van verandering in organisaties.

Herken je deze situaties?

  • Traineeships zijn een enorme trend, mooie trajecten en tegelijkertijd willen je vaste medewerkers ook wel ingezet worden op al die gave projecten…
  • Veranderd jouw afdeling nu ook zo dat je in de (nabije) toekomst professionals met andere vaardigheden nodig hebt en misschien heb je zelfs minder professionals nodig?

Daarom hebben we de tussenbaan in het leven geroepen.

Wat is een tussenbaan?
Terwijl jouw afdeling hard aan de slag is met de nodige veranderingen is er een professional in een tussenbaan die tijdelijk jouw afdeling versterkt en mee draait mee in de dagelijkse werkzaamheden. De professional is bij Stratic in dienst en Stratic zorg voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Onze relaties zorgen voor de praktijk ervaring.

Voordelen voor jou en de tussenbaan professional:

Jouw organisatie heeft er een ambitieuze medewerker bij die met enthousiasme going concern taken uitvoert. Die er tijdelijk is zodat jullie met eigen mensen volop de verandering in kunnen zetten.

De professional, leert het vak in de praktijk verder te doorgronden en ontvangt essentiële persoonlijke ontwikkeling om vaardigheden van de toekomst eigen te maken. Na de tussenbaan is de professional klaar voor de vernieuwde arbeidsmarkt. Win win voor iedereen!

 

 

 

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Persoonlijk
  • Pragmatisch
  • Verbindend
Stel je vraag