Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Senior HR professional voor decentrale overheid aanpakker en vernieuwer!

Gemeente | Zeeland, | 2022

Direct solliciteren

 

 Neem direct contact op met Marsha Brink (06-14860795 of marsha@stratic) voor meer informatie

Per 1 maart, 36 uur per week voor een periode van 6+ maanden. Zuid Holland / Zeeland

Voor een decentrale organisatie die verkenning tot samenwerking is gestart met een decentrale organisatie in de keten op gebied van HR / bedrijfsvoering taken.

 

Profiel opdracht

Senior HR professional die zin heeft in een klus vol strategie en vernieuwing en ook uitvoering. Je start met een situatie scan, wat is er nu aan de hand, waar heeft men behoefte aan, je helpt de team manager HR prio’s stellen en gaat die dan vervolgens ook uitvoeren. De teammanager HR is op zoek naar een professional die met een  kritische en vernieuwende blik naar de organisatie kijkt. Je levert een actieve bijdrage aan de verkenning van de samenwerking met een decentrale overheid in de keten. Naast deze ontwikkel taken werk je mee in de going concern en beleidsmatige zaken. Je levert maatwerk aan de integraal verantwoordelijke managers, voor hen ben je een prettige ondersteuner en HR partner. Je hebt speciale aandacht voor vernieuwing gesprekscyclus, generatie pact, het sociaal statuut, integriteitsbeleid ontwikkelen, vertrouwenspersoon aanstellen etc.

 

Profiel Interim manager

HBO+, ruime (5+ jaar) werkervaring in de decentrale overheid. Brengt kennis, ervaring en formats voor vernieuwing van de gesprekscyclus en andere P-instrumenten. Kent de CAR UWO goed is bekend met diverse zaken als het generatie pact en het sociaal statuut, je weet goed hoe dat in te zetten in een veranderende organisatie. Je bent sterk in het ontwikkelen beschrijven en uitvoeren van HR beleid. Je komt te werken in een traditioneel hiërarchische organisatie in ontwikkeling naar meer zelfsturing. Hier moet je mee om kunnen gaan en ervaring in hebben. Bij voorkeur bekend met RAET of in staat verbeteringen in gebruik van IT ten behoeve van HRM voor te stellen.

 

Procedure en planning

Graag spoedige reactie uiterlijk 24 februari, start per 1 maart dus alleen reageren indien per direct beschikbaar. Graag je reactie voorzien van CV in word waarin gevraagde ervaring duidelijk blijkt, voorzien van all in tarief en beschikbaarheid. Voor de invulling van deze opdracht houden we een pre-employment check we gaan twee referenties na we vragen je om een recente  Verder zal een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Reacties aan Marsha Brink via marsha@stratic informatie via 06-14860795

 

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag