Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Kwartiermaker informatievoorziening tactisch / strategisch niveau.

Regionale overheid | Haarlem, | 2022

Direct solliciteren

Interim opdracht bij een regionale overheid - Per direct 32 uur per week enkele maanden

Profiel opdracht:

In deze rol waarin je projectmanagement combineert met finance en feilloos verbindt aan ICT ga jij ervoor zorgen dat er een flinke vernieuwing zal plaatsvinden op gebied van informatievoorziening. Er is veel informatie beschikbaar, er zijn onderzoeken gedaan door accountantskantoren, de noodzaak voor betere, slimmere informatievoorziening is hoog. Hoe dat te bereiken is nog de vraag. Ga jij onze klant daarbij helpen?
Profiel kwartiermaker: 

We zijn op zoek naar de interim professional die in een politieke en complexe omgeving door de bomen het bos ziet, die gefocust blijft en de liaison is tussen directies, finance en IT. Je bent een ervaren projectmanager die sterk is in uitwerken en van processen. Je hebt recent succesvol in een dergelijke rol geacteerd bij een lokale / regionale overheid.

  • Academisch werk- en denkniveau, met gespecialiseerde kennis van overheidsfinanciën, informatievoorziening en informatiesystemen.

  • Ruime ervaring (5+ jr)in de rol van adviseur financiële informatievoorziening.

  • Deskundig en met een brede kijk op de bestuurlijke informatievoorziening, boven de materie staand.

  • Goede kennis van SAP-ERP, LIAS en Excel.

  • Kennis van een provinciale of overheidsorganisatie.

Procedure:

Graag je spoedige reactie voorzien van CV in word waarin gevraagde ervaring duidelijk blijkt, voorzien van all in tarief en beschikbaarheid. In deze procedure gaan we in ieder geval 2 referenties na, mogelijk is een VOG ook van belang.

Informatie & reacties via marsha@stratic.nl of 06-14860795

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag