Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Project Manager met maatschappelijke daadkracht in de farmacie (vaste rol)

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen | Den Haag, | 2022

Direct solliciteren

Cratieve en innovatieve project manager - Den Haag - 32/40 uur

Ben jij sterk in projectmanagement, bezit je kennis van de geneesmiddelenbranche en wil je daadwerkelijk het verschil maken op grote maatschappelijke thema’s? Dan hebben wij een grensverleggende uitdaging voor jou als Project Manager bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen in Den Haag.

Meer weten? Neem contact op met Marsha Brink van Stratic via +31(0) 6 14 86 07 95 of marsha@stratic.nl

Jouw werkveld

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen behartigt de belangen van 44 geneesmiddelenfabrikanten, die zich richten op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Bogin is de belangenorganisatie van 8 biosimilars en generieke geneesmiddelenfabrikanten. Neprofarm is de brancheorganisatie van 24 fabrikanten en importeurs van zelfzorgproducten. 

Samen hebben zij gemeenschappelijke belangen in thema’s als ‘medicijnen in het water’, ‘duurzaam verpakken’, ‘geneesmiddelentekorten’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’. Een maatschappelijke uitdaging dus, waarbij jij als Project Manager de kans krijgt om daadwerkelijk op professioneel niveau grote, innovatieve vraagstukken om te zetten naar concrete resultaten. 

Van abstracte ideeën naar praktisch eindresultaat: gericht aan de slag als Project Manager

Als Project Manager werk je voor alle drie de organisaties: je leidt gezamenlijke initiatieven en projecten rondom bovengenoemde thema’s in goede banen en zorgt ervoor dat beoogde resultaten worden behaald. Dit kan uiteenlopen van acties om beleid te beïnvloeden tot sterke communicatiecampagnes die als doel hebben awareness te creëren. Het is jouw uitdaging om als eindverantwoordelijke zichtbaar resultaat te realiseren en zo de gemeenschappelijke belangen van alle organisaties te dienen.

Het succesvol managen van alle initiatieven vraagt om een daadkrachtige aanpak. Je zet voornemens om naar concrete acties, waarbij je nauw contact onderhoudt met alle stakeholders. Hiermee neem je een prominente plek in de farmaceutische industrie in en vervul je een unieke voorbeeldrol.

Je bent toonaangevend voor de geneesmiddelenindustrie door het:

 • vervullen van een cruciale adviesrol in bestuurscommissies en project- en vakgroepen;
 • gevraagd en ongevraagd geven van high-quality adviezen omtrent jouw thema’s;
 • opbouwen en onderhouden van constructieve relaties met alle stakeholders;
 • effectief coördineren van alle bijbehorende activiteiten van het op te leveren product;
 • tijdig rapporteren van alle resultaten aan de directies van de drie organisaties.

Ben jij analytisch sterk, een invloedrijke lobbyist en heel ambitieus?

Wij werken graag samen met professionals die – net als wij – enthousiast aan de slag gaan en praktisch zijn ingesteld. Je bent doelgericht, volhardend en zeer creatief: je stopt niet bij de eerste afwijzing, maar zoekt actief naar mogelijkheden om dezelfde taal te spreken als jouw stakeholders. Jij krijgt anderen mee in jouw visie, dankzij jouw sterke sociale skillset en continue aandacht voor jouw omgeving. Daarbij hoort het snel kunnen aanbrengen van structuur en het nemen van verantwoordelijkheid. Daarnaast houd je van een uitdaging en deins je niet terug voor complexe opdrachten. 

Onze ideale Project Manager voldoet aan het volgende:

 • Een afgeronde wo-opleiding in bijvoorbeeld medical natural sciences, science business & innovation of liberal arts & sciences
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, waarvan grotendeels met grootschalige, complexe projecten
 • Aantoonbare ervaring met het managen van medisch-gerelateerde projecten en processen
 • Kennis van de geneesmiddelenbranche en de bijbehorende stakeholders
 • Een goede beheersing van de Engelse taal om succesvol te communiceren met alle partijen

Dit betekent werken bij een innovatief netwerk

Je komt in dienst bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen: een organisatie met een groot netwerk aan kennis, expertise en ervaring. Dit schept een omgeving waarin je veel van elkaar kunt leren en de mogelijkheid krijgt om bij te dragen aan specifieke thema’s.

Het aanbod:

 • Werken binnen een klein team in een groot en uitdagend speelveld
 • Een concurrerend salaris op basis van opleiding en ervaring
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, vakantiegeld, een ruim aantal vrije dagen, adv en reiskostenvergoeding
 • Tal van ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden en tools om jouw functie succesvol te vervullen
 • Een overeenkomst van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging

Ben jij de drijvende kracht achter deze unieke gezamenlijke initiatieven?

Dan nodigt Stratic je graag uit voor een kennismakingsgesprek, voordat we je introduceren bij onze opdrachtgever. Een talentanalyse en/of assessment kan onderdeel uitmaken van onze selectieprocedure. Wij bieden altijd 3 kandidaten aan onze opdrachtgever aan. De gesprekken met Stratic staan gepland in week 35. Graag ontvangen we je reactie uiterlijk in week 34. 

Solliciteer door jouw cv en motivatie te uploaden via onderstaande ‘solliciteer’ button.

Meer weten? Neem contact op met Marsha Brink van Stratic via +31(0) 6 14 86 07 95 of marsha@stratic.nl.

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag