Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Concerncontroller - overheid - ontwikkeling en borging

Overheid | Randstad, | 2022

Direct solliciteren

Onze opdrachtgever in de publieke sector zoekt ondersteuning van een concern controller om enerzijds continuïteit te hebben en anderzijds word je in deze rol gevraagd te adviseren over het gewenste profiel van concerncontroller.

Start van de opdracht half april tot net met einde van het jaar optie tot verlenging. Uitvoering in de randstad (west)

Zelfsturing is hoe onze opdrachtgever werkt. De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en de sturing vindt plaats vanuit het programma managementteam. Van jou wordt verwacht dat je binnen deze organisatieprincipes adviseert over de ‘general controls’, inclusief de kwaliteit van de informatievoorziening.

  • Je besteed ook aandacht aan de risico's (grondbedrijf, verbonden partijen, financiële positie, decentralisaties e.d.).
  • Je opereert daarin onafhankelijk en heeft geen lijnverantwoordelijkheid op financieel gebied.
  • Je adviseert en rapporteert gevraagd en ongevraagd aan de gemeentesecretaris en het college.

 

Profiel interim professional:

HBO of WO werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een non-profit organisatie.

Minimaal 5 jaar ervaring met betrekking tot het inrichten en onderhouden van de administratieve organisatie en interne controle.

 

Competenties

Een positieve en initiatiefrijke instelling - goede contactuele eigenschappen - een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid - zelfstandig en procesmatig kunnen werken - organisatiebewustzijn - klantgerichtheid - oordeelsvorming - effectieve communicatie, impact en resultaatgerichtheid.

 

Procedure:

Graag ontvangen we je reactie voor 3 april 2019, voorzien van CV in word waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt, twee referenties, tarief en beschikbaarheid. Je kunt reageren via marsha@stratic.nl.

 

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag