Vacature: Directiesecretaris - verbinder - doener en strateeg

Overheid | N-Holland, | 2019

Directiesecretaris - ad interim - per direct – invulling zwangerschapsverlof

Voor de Facilitaire Campus Organisatie (FCO) voor een periode van een half jaar van 15/22 oktober 2019 tot 20 april 2020 voor 32 / 40 uur per week per direct.

Mocht je eerst meer informatie willen neem dan contact op met marsha brink via 06-14860795 of via marsha@stratic.nl

Opdracht omschrijving

Als directiesecretaris ben je een spin in het web, zowel in de interne team coördinatie, als in de voorbereiding naar de besluitvorming voor het in het College van Bestuur en/of met de partners van de universiteit. Je coördineert een diversiteit aan acties rondom de ontwikkeling van de campus, waarbij het belangrijk is dat je overzicht hebt en vooruitkijkt. Je ondersteunt de directeur FCO bij de beleid- en bestuurlijke besluitvorming en vormt daarmee integraal onderdeel van verschillende teams, ieder met een eigen focus of expertisegebied.

Je zorgt voor de stroomlijning van de besluitvorming en een goede in- en externe communicatie. Je bent gemandateerd om werkzaamheden/acties in de organisatie uit te zetten, en te borgen dat tijdig de juiste eindresultaten wordt opgeleverd. De verantwoordelijkheid voor het proces, waarin deze eindresultaten voor de directie of bestuurlijk worden vastgesteld, ligt bij de directiesecretaris.

Wat zoeken we in de beste professional voor deze mooie opdracht?

  • een relevante afgeronde academische opleiding;
  • goede kennis van bestuurs- en organisatiezaken, organisatie van besluitvormingsprocessen;
  • ruime ervaring, in diverse rollen, met het werken in projecten;
  • financieel inzicht;
  • sterk analytisch vermogen, integriteit en overtuigingskracht;
  • affiniteit met gebieds- en campusontwikkeling;
  • een netwerker met goede sociale vaardigheden;
  • communicatief sterk en een aantoonbare heldere schrijfstijl;
  • resultaatgericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • stressbestendig, gestructureerd, en in staat overzicht te creëren en te houden en voortgang te bewaken.

Over de universiteit

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de universiteit studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare campus is een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit

Diversiteit is een kernwaarde van de universiteit. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Facilitaire Campus Organisatie

De Facilitaire Campus Organisatie (FCO) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de moderne stadscampus van de universiteit. Wij hebben als missie een gastvrije, inspirerende en duurzame campus te creëren waar wetenschappelijk onderwijs en onderzoek excelleren en waar medewerkers, studenten, patiënten en gasten zich thuis voelen.

De werkterreinen van FCO zijn zeer divers: nieuwbouw, herhuisvesting, bouwprojecten, aanpassingen in bestaande gebouwen, ontwikkelen en uitvoeren van facilitaire dienstverleningsconcepten. Bij FCO werken ca. 200 enthousiaste en betrokken medewerkers die bijdragen aan een inspirerende omgeving waar werken, leren en ontmoeten centraal staan.  

Procedure

Graag ontvangen we je reactie voorzien van motivatie voor deze opdracht en CV waaruit gevraagde ervaring duidelijk blijkt, voor 16 oktober 2019. Het nagaan van twee referenties is een onderdeel in de screeningsprocedure.

Mocht je eerst meer informatie willen neem dan contact op met marsha brink via 06-14860795 of via marsha@stratic.nl

« terug naar alle vacatures

Solliciteren

Geen bestand geselecteerd

Stel je vraag