Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Vacature - Projectleider Life Science & Health in Den Haag

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen | Den Haag, | 2022

Direct solliciteren

Reactietermijn is gesloten

Interessante baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden voor talentvolle wo’er die een waardevolle bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen in Nederland.

Ben jij die netwerker die helpt de Nederlandse Life Science sector nog sterker te maken? Voor een ambitieuze wo’er hebben wij een boeiende baan met veel ruimte voor groei.

De Nederlandse biotech sector is inmiddels een speler van wereldformaat met gerenommeerde onderzoeksinstituten, het Europees medicijnagentschap én een regering die volop inzet op het versterken van de sector. Als branchevereniging voor bedrijven die zich richten op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen zijn wij, de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, voortdurend bezig met initiatieven die de biotech footprint en de economische waarde van de sector versterken. Binnen de discipline Life Science & Health hebben wij dan ook een vacature voor een gedreven en doortastende projectmanager om verschillende projecten op dit gebied te ontwikkelen en uit te voeren. Een hele interessante en betekenisvolle baan, waarin je ook heel veel ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen.

Projectleider Life Science & Health

Den Haag, 40 uur per week


Als Projectleider Life Science & Health maak je deel uit van de afdeling Kennis & Beleid, de grootste afdeling binnen onze vereniging. Binnen deze functie focus je je op beleidsontwikkelingen op het gebied van het innovatieklimaat en heb je vooral een externe rol. Je hebt veel contact met verschillende publieke en private partijen in verschillende samenwerkingsverbanden, zoals Health Holland en PharmInvestHolland en hebt hierin een verbindende rol. Als taakverantwoordelijke projectleider breng je bedrijven en overheden bij elkaar, zorg je dat je het overzicht en de regie houdt en dat je in staat bent inhoudelijk mee te spreken. Een echte spilfunctie dus. Jouw concrete taken zijn verder:

·       het ontwikkelen en uitvoeren van projecten, zoals de gezamenlijke initiatieven binnen PharmInvestHolland die gericht zijn op het versterken van het investeringsklimaat;

·       het informeren van onze leden over belangrijke beleidsontwikkelingen;

·       het continu signaleren van relevante ontwikkelingen en het acteren daarop.

 

Versterk de biotech sector en jezelf

In onze organisatie werken we met allemaal zeer gedreven collega’s elke dag aan het bevorderen van de beschikbaarheid van nieuwe innovatieve geneesmiddelen voor patiënten en het creëren van een gunstig onderzoeksklimaat. Collega’s met heel veel ervaring in hun vakgebied en die zeer bereid zijn hun kennis met je te delen. Daarnaast bieden we je bijna oneindige mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en het feit dat je met allerlei verschillende professionals om tafel zit (intern en extern, privaat en publiek) maakt de baan heel interessant. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met de intentie dat om te zetten in een vast dienstverband. Verder bieden we je:

·       een salaris tussen € 3.500 en € 5.000 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring;

·       13e maand;

·       een goede pensioenregeling;

·       heel veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

Veelzijdige baan voor wo’er die partijen met elkaar weet te verbinden

Binnen deze baan is het belangrijk dat je een echte netwerker bent en makkelijk partijen bij elkaar brengt. Je bent analytisch sterk, doortastend en werkt zeer nauwkeurig. Verder ben je een geloofwaardige gesprekspartner voor alle verschillende partijen waarmee je te maken hebt; partijen die niet allemaal de zelfde belangen hebben. Je bent ambitieus en leergierig en geeft niet snel op. Daarnaast beschik je over:

·       een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur in een economische richting of in gezondheidswetenschappen;

·       minimaal twee jaar relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij een interessante start-up of een innovatie-afdeling in een ziekenhuis;

·       kennis van het zorgsysteem in Nederland en het geneesmiddelensysteem is een pre;

·       uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.

Is deze betekenisvolle functie iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je een verbindende rol kunnen spelen op het gebied van ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, solliciteer dan meteen via de sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen over de rol of het sollicitatieproces neem dan contact op met Marsha Brink van Stratic: 06-14860795 of marsha@stratic.nl. In opdracht van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen verzorgt Stratic de werving en selectie van geschikte kandidaten op basis van harde eisen en een eerste (video)gesprek. Daarnaast zal een referentiecheck plaatsvinden.

 

Over de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

Het bureau van de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen houdt zich bezig met de disciplines life science & health, farmacie, gezondheidseconomie, recht, geneeskunde en communicatie.

De geneesmiddelensector is ondernemend en innovatief. De Vereniging heeft als doel de beschikbaarheid van nieuwe geneesmiddelen voor patiënten te bevorderen, een gunstig onderzoeksklimaat te creëren en de waarde van het innovatieve geneesmiddel uit te dragen.

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen is de brancheorganisatie van geneesmiddelenfabrikanten die zich richten op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. De Vereniging heeft 42 leden.

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag