Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Interim - Public affairs professional/ beleidsmedwerker

Overheid | Utrecht, | 2022

Direct solliciteren

Voor de duur van ongeveer een jaar - 2 tot 4 dagen per week super flexibel

Boeiende opdracht voor de politiek geëngageerde professional.

In deze flexibele interim opdracht volg je debatten en breng je daar verslag over uit. Je maakt scherpe, duidelijke analyses. Deze verslagen presenteer je aan je collega beleidsmedewerkers. Zij op hun beurt verwerken jouw input in beleidsdocumenten om te komen tot een duidelijke strategie. Jouw inzet is daarmee dus ontzettend relevant en midden in de actualiteit.

De organisatie waar je voor werkt is een landelijke not for profit organisatie tussen politiek en zorguitvoering in en staat in het midden van de COVID-19 pandemie. Dit geeft extra druk op de organisatie waardoor jouw inzet hard nodig is.

Profiel van de ideale interim professional

In deze rol moet je super flexibel zijn en zeer geïnteresseerd zijn in politiek. Je volgt debatten en schrijft daar verslagen over, dus je hebt een uitstekende taalvaardigheid. Je werkt dus op verschillende tijden volgt de agenda van de politiek daarin dat betekent ook weekenden en avonden. Ben je bijna afgestudeerd in bijvoorbeeld politieke wetenschappen dan is dit de ideale job om direct maatschappelijke relevante ervaring op te doen.

Graag spoedige reactie voor 11 maart voorzien van CV motivatie en tarief indicatie

 

 

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag