Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: IT Support medewerker, vaste baan, Den Haag

Stichting NMVO | Den Haag, | 2021

Direct solliciteren

Wil jij bijdragen aan de verbetering van de patiëntveiligheid bij medicijngebruik en je ondertussen verder ontwikkelen op IT-gebied? Bij Stichting NMVO hebben we nu een veelzijdige helpdesk-functie voor je, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor alle apothekers in Nederland. Pak die kans! Neem contact op met marsha via marsha@nmvo.nl of 06-14860795 voor meer informatie of direct je sollicitatie.

Vanuit het centrum van Den Haag werken we elke dag hard aan de veiligheid van patiënten in Nederland. We beheren het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS), waarmee apothekers geneesmiddelen die ze geleverd krijgen checken op echtheid. Zo voorkomen we dat patiënten gevaarlijke namaakmedicijnen krijgen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat de gebruikers altijd toegang hebben tot het systeem en er probleemloos mee kunnen werken. Om hen te ondersteunen bij vragen of storingen, zijn wij nu op zoek naar een klantvriendelijke, servicegerichte collega voor onze helpdesk. Heb jij kennis van of affiniteit met ICT en wil jij hierin blijven leren? Vind je het leuk om dagelijks veel verschillende contacten te hebben en word jij niet zenuwachtig van een beetje drukte af en toe? Lees dan verder!

Oplossingsgerichte vraagbaak voor onze klanten
Als IT Supportmedewerker heb je een belangrijke rol in het zo snel en goed mogelijk helpen van de gebruikers van het NMVS. Vriendelijk en geduldig kom je snel tot de kern van het probleem. Je handelt zoveel mogelijk zelfstandig af, maar mocht je er een keer niet uitkomen dan is dat geen probleem. Je kunt altijd terugvallen op je collega’s die je graag helpen. Naast het contact met de apothekers heb je ook veel contact met de IT/QA-specialisten bij groothandels en farmaceutische bedrijven.
Verder ga je je bezig houden met de ontwikkeling en bijhouden van een kennisbank, waar systeemgebruikers bijvoorbeeld veel gestelde vragen kunnen terugvinden. Hierdoor kunnen we niet alleen de aangesloten partijen beter helpen, maar wordt ook jouw werk een stukje efficiënter. Je hoeft immers niet telkens dezelfde vragen te beantwoorden. En zie je zelf knelpunten in het systeem of heb je ideeën om het systeem verder te verbeteren, dan krijg je van ons alle vrijheid om daarmee aan de slag te gaan.

Samengevat zijn je taken:

 • aannemen, registreren en oplossen van storingen;
 • goed uitvragen van de problemen zodat je tot een juiste interpretatie van een storing komt;
 • opzetten en bijhouden van een kennisbank.

Als je bij de Stichting NMVO aan de slag gaat kom je terecht in een kleine club enthousiaste doeners. We werken samen hard aan het steeds beter maken van het NMVS en hiermee aan een steeds grotere patiëntveiligheid. Maar dat betekent niet dat er geen tijd is voor een lolletje; we vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier aan het werk gaat. En daar hoort bij dat je je moet kunnen blijven ontwikkelen.

Verder bieden we je:

 • een prima salaris tussen € 2.005 en € 2.650 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • 8% vakantiegeld & 13e maand
 • reiskostenvergoeding;
 • 24 vakantiedagen;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • mogelijkheid om vanuit huis te werken en redelijk flexibele werktijden, omdat je privéleven daar soms om vraagt.
 • Georganiseerde multitasker
 • In deze functie is het belangrijk dat je communicatief een kei bent en behoorlijk stressbestendig. Klanten nemen contact met je op als ze een probleem ondervinden en willen dat natuurlijk het liefst meteen opgelost zien. Je probeert zo goed mogelijk te helpen en blijft altijd vriendelijk en professioneel. Je zult als supportmedewerker vaak met verschillende taken tegelijkertijd aan het werk zijn, dus het is belangrijk dat je efficiënt werkt en je werkzaamheden goed organiseert.

Herken jij jezelf hierin?

 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 3 of 4, bij voorkeur op het gebied van ICT;
 • bij voorkeur ervaring met een CRM-omgeving;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel geschreven als gesproken.

Kom jij ons team versterken?
Wil jij solliciteren naar deze veelzijdige en leerzame baan? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Marsha Brink: marsha@nmvo.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust naar Marsha via +31 6 14860795. In opdracht van Stichting NMVO verzorgt Marsha de eerste selectie van geschikte kandidaten. Na een telefonische intake volgt er een videosollicitatie. Als jij een passende kandidaat lijkt te zijn, dan volgt er een kennismaking met Stichting NMVO.

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 mei 2021.

Over Stichting NMVO
Stichting Nationale Medicijnen Verificatie Organisatie (NMVO) is opgericht door geneesmiddelenfabrikanten, groothandels en apothekers. De missie van Stichting NMVO is de veiligheid van patiënten in Nederland. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan.

We zijn een kleine groeiende organisatie, waar we met een heel divers en informeel team hard werken aan het bereiken van ons doel. We hebben respect voor elkaar, geven elkaar de ruimte om fouten te maken en om daarvan te leren. Het motto ‘Samen sta je sterker’ staat binnen onze organisatie centraal.

 

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag