Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Sr. Applicatiebeheerder - voor St. NMVO - vaste baan.

St. NMVO | Den Haag, | 2021

Direct solliciteren

In opdracht van Stichting NMVO zoeken wij een Senior Applicatiebeheerder - 36 uur per week - Den Haag.

In deze IT-rol kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS). Interessant? Solliciteer dan naar deze veelzijdige functie binnen het enthousiaste team van Stichting NMVO. Neem contact op met marsha via marsha@nmvo.nl of 06-14860795 voor meer informatie of direct je sollicitatie.

Vanuit het centrum van Den Haag werken we elke dag hard aan de veiligheid van patiënten in Nederland. We beheren het NMVS en garanderen de werking. Met dit systeem checken apothekers geleverde geneesmiddelen op echtheid. Zo voorkomen we dat patiënten gevaarlijke namaakmedicijnen krijgen. Het NMVS is in 2019 ingevoerd, maar we kijken voortdurend hoe we het systeem verder kunnen optimaliseren voor de gebruikers. Ter versterking van ons team zijn we nu op zoek naar een Senior Applicatiebeheerder, die samen met Head of IT de kar wil trekken in de verdere ontwikkeling. Ben jij die energieke IT-specialist met ervaring in functioneel en technisch beheer van applicaties? Denk jij in oplossingen in plaats van problemen en staat de klant bij jou altijd op de eerste plaats? Lees dan verder!

Klantwensen vertalen naar een steeds gebruiksvriendelijker systeem
Als Senior Applicatiebeheerder ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van zowel het NMVS als onze eigen applicaties. Het NMVS wordt ontwikkeld door de leverancier Arvato in samenspraak met 15 andere Europese landen. Niet elk land is hetzelfde, het is belangrijk om bij te blijven in deze materie omdat een fix voor de een potentieel probleem voor de ander kan zijn. Daarnaast hebben we op nationaal niveau een aantal eigen applicaties zoals de FMD-tool voor de apothekers. Altijd genoeg te doen dus.

Als team voor een betere klantbeleving

Je collega van IT Support is het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van het systeem bij vragen of problemen, maar jij neemt dit over als het te complex is voor de Supportmedewerker. Je neemt dan contact op met de eindgebruiker en zorgt dat alle incidenten en problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Verder luister je goed naar onze klanten als het gaat om hun specifieke wensen over het systeem en probeert het systeem op basis van hun input steeds gebruiksvriendelijker te maken. In samenspraak met het team; de Europese collega’s en onze leverancier los je complexe problemen van onze klanten op.

Concreet zijn je taken:

 • Het oplossen van complexe vraagstukken, eventueel in overleg met de softwareontwikkelaar van het NMVS (Arvato);
 • Meewerken aan de doorontwikkeling van het NMVS en andere (nationale) applicaties;
 • Het testen en kwalificeren van nieuwe versies van het NMVS; zowel op nationaal als Europees niveau. Natuurlijk ook testen en kwalificeren van onze eigen applicaties.
 • Verantwoordelijke rol binnen een kleine gedreven club

Als je bij de Stichting NMVO aan de slag gaat kom je terecht in een kleine club enthousiaste doeners. We werken samen hard en vol enthousiasme aan het steeds beter maken van het NMVS en hiermee aan een steeds grotere patiëntveiligheid. Samen met Head of IT ben jij de drijvende kracht achter de verdere ontwikkeling van het systeem. Als dat geen voldoening geeft! Verder vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen in je functie. En natuurlijk dat je met veel plezier bij ons werkt!

Verder bieden we je:

 • een startsalaris tussen € 3.279 en € 4.430 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • 8% vakantiegeld & 13e maand
 • mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • 24 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • laptop en mobiele telefoon.
 • Enthousiaste collega met ‘doe’-mentaliteit

In deze functie ben je de schakel tussen IT, eindgebruikers en leveranciers. Het is dan ook belangrijk dat je communicatief vaardig bent en oplossingsgericht denkt. Je bent vaak met veel verschillende zaken tegelijkertijd bezig en je weet goed je prioriteiten te stellen. Je ben resultaatgericht, doorgrondt problemen snel en kunt op alle niveaus adviezen uitbrengen en implementeren. Je voelt je thuis in de no-nonsense cultuur die onze organisatie kenmerkt en steekt ook zelf graag je handen uit de mouwen.

Daarnaast zou het mooi zijn als je aan het volgende voldoet:

 • minimaal 5 jaar werkervaring met functioneel en technisch beheer van applicaties;
 • ervaring met ZIS, HIS of AIS is mooi meegenomen;
 • ervaring met quality assurance procedures en het testen hiervan;
 • je bent gewend om agile en scrum te werken en je kent de ITIL-processen;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel geschreven als gesproken.

Kom jij ons team versterken?
Wil jij solliciteren naar deze veelzijdige baan, waarin je al je kennis en kunde kwijt kunt? En waarmee je bovendien helpt de veiligheid van patiënten te verbeteren. Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Marsha Brink: marsha@nmvo.nl. Heb je nog vragen? Bel gerust naar Marsha via +31 6 14860795. In opdracht van Stichting NMVO verzorgt Marsha de eerste selectie van geschikte kandidaten. Na een telefonische intake volgt er een videosollicitatie. Als jij een passende kandidaat lijkt te zijn, dan volgt er een kennismaking met Stichting NMVO. We ontvangen je sollicitatie graag vóór 16 mei 2021.

Over Stichting NMVO
Stichting Nationale Medicijnen Verificatie Organisatie (NMVO) is opgericht door geneesmiddelenfabrikanten, groothandels en apothekers. De missie van Stichting NMVO is de veiligheid van patiënten in Nederland. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan. We zijn een kleine groeiende organisatie, waar we met een heel divers en informeel team hard werken aan het bereiken van ons doel. We hebben respect voor elkaar, geven elkaar de ruimte om fouten te maken en om daarvan te leren. Het motto ‘Samen sta je sterker’ staat binnen onze organisatie centraal

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag