Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Medior communicatie adviseur publieke gezondheidszorg - per direct

Overheid | Randstad, | 2022

Direct solliciteren

Medior communicatieadviseur 32 uur start per direct, 3 maanden met optie op verlening. Werkend vanuit huis indien Corona maatregelen het weer toelaten dan vanuit kantoor locatie utrecht.

Onze opdrachtgever is een belangenbehartiger voor de publieke gezondheid en veiligheid.Het team Communicatie & Public Affairs telt negen medewerkers. Zij spelen een belangrijke rol in de positionering, in de ondersteuning en begeleiding van projecten en in het op de kaart zetten van publieke gezondheid en veiligheid. Voor het communicatieteam zijn wij per direct op zoek naar een breed inzetbare Medior Communicatieadviseur voor 32 uur per week. 

Wat houdt de functie in?
Als communicatieadviseur ben je sparringpartner voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van communicatie. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt hen bij de in te zetten communicatielijn en bij de uitvoering van het communicatiebeleid. Dit betreft zowel interne communicatie als om externe communicatie. Denk daarbij aan het brede publiek, gemeenten, de politiek, andere maatschappelijke organisaties of de pers.

Je schrijft daarnaast zelf persberichten, websitecontent, social media posts en/of artikelen en je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de benodigde communicatie uitingen. Zo draag jij bij aan de positionering en profilering en de publieke gezondheid en veiligheid!

Op dit moment is er een groot communicatieteam dat zich richt op de bestrijding van het coronavirus. Hoewel je ook met dit team nauw samenwerkt, kom je in het team dat zich bezig houdt met de reguliere thema’s als preventie, (jeugd)gezondheidzorg en alles wat te maken heeft met een gezonde en veilige  leefomgeving.

Functie eisen Medior communicatieadviseur

Je bent een ervaren communicatieadviseur met een goed gevoel voor (politieke) verhoudingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je op de voet, bijvoorbeeld als het gaat om online communicatie of de inzet van nieuwe middelen. Je bent proactief, creatief, overtuigend en enthousiasmerend.

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het terrein van communicatie en voorlichting;
  • Je beschikt over politieke- en organisatiesensitiviteit;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ook als het gaat om het schrijven van website content;
  • Ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je op de voet, bijvoorbeeld als het gaat om online communicatie of de inzet van nieuwe middelen;
  • Competenties: enthousiast, verbindend, omgevingsbewust, creatief, stevige gesprekspartner, initiatiefnemer;
  • Ervaring in zorg & welzijn en/of in een brancheorganisatie is een pré.

Graag ontvangen we je reactie, voorzien van CV, motivatie voor deze opdracht en tarief indicatie. Reactie aan marsha@stratic.nl.

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag