Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Inspirerende directeur in maatschappelijk werkveld. Vaste job!

St. NMVO | Den Haag, | 2022

Direct solliciteren

Directeur, Den Haag, 36 uur per week

Bij Stichting NMVO werken we elke dag hard aan de veiligheid van patiënten in Nederland. Ben jij die natuurlijke leider die ons enthousiaste en professionele team kan aansturen, inspireren en ondersteunen?

Binnen Stichting NMVO beheren we het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen de werking hiervan. Met dit systeem checken apothekers geleverde geneesmiddelen op echtheid. Zo voorkomen we dat patiënten gevaarlijke namaakmedicijnen krijgen. Voor de algemene bedrijfsvoering van de stichting zijn we nu op zoek naar een directeur. Heb jij al enige ervaring in het managen van een team en wil jij je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen binnen een maatschappelijk zeer relevant speelveld? Lees dan vooral verder of neem direct contact op met marsha via marsha@stratic.nl of via 06-14860795 voor meer informatie of direct je sollicitatie.

Veelzijdige baan waarin je kunt bouwen op de vakkennis in je team

Samen met je team zorg je voor een optimaal werkend NMVS. Voor vakinhoudelijke kennis kan je vertrouwen op de specialisten in het team. Het is wel belangrijk dat je goed op de hoogte bent van het ICT-beleid en de bijbehorende processen. Dit helpt om snel tot een oplossing te komen als er zich een probleem voordoet met het systeem. Een belangrijke taak is het creëren van de randvoorwaarden die nodig zijn om je team goed zijn werk te kunnen laten doen. Je zorgt daarbij voor een plezierige sfeer en cultuur, zodat het al hechte team verder kan groeien. We zijn niet op zoek naar een ‘micromanager’; vanuit je oprechte interesse stel je het team in staat persoonlijk en professioneel te groeien.

De data in het NMVS zijn interessant voor vele doeleinden en vanuit jouw feilloos gevoel voor ethiek maak jij je sterk voor het gebruik ervan volgens de Europese wetgeving (Falisfied Medicines Directive FMD) zodat het alleen voor het publieke belang worden gebruikt. Daarnaast:

 • heb je regelmatig contact met de leverancier (ARVATO) bij updates en aanpassingen in het systeem;
 • onderhoud je goed contact met stakeholders, toezichthouders en ministeries;
 • ben je de verbinder tussen Europa, bureau organisatie en bestuur. Jij weet wat er waar speelt en kan de impact duiden voor je team en het bestuur.

 

Samen voor het beste resultaat

In deze rol krijg je de mogelijkheid om je leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen. En dat terwijl je bijdraagt aan een belangrijk doel: veilige medicijnen voor patiënten in Nederland! Stichting NMVO bestaat uit een sterk en hecht team, er wordt hard gewerkt om het NMVS steeds beter te maken. En er is zeker ook tijd is voor een lolletje. Je zult je snel thuis voelen!

Verder bieden we je:

 • een jaarsalaris tussen € 70.000 en € 90.000 bruto, afhankelijk van je ervaring;
 • mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
 • 24 vakantiedagen;
 • reiskostenvergoeding;
 • uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • laptop en mobiele telefoon.

Inspirerende manager die altijd focus houdt op onze doelstelling

Als directeur van Stichting NMVO zorg je ervoor dat we ons blijven focussen op onze kerntaak: de uitvoer van de Falsified Medicine Directive door het beheer van het NMVS. Je blijft hierover in goed contact met leveranciers, stakeholders en de politiek. Je weet het beste uit alle collega’s te halen en zorgt ervoor dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Je bent transparant en houdt je team goed geïnformeerd over onderwerpen die spelen bij het bestuur, en ook over de ontwikkelingen rondom de Europese wetgeving. Jij bent steeds de liaison tussen wat er in Europa gebeurt dat consequenties heeft voor NMVO als organisatie, maakt impact daarvan duidelijk voor het team en informeert het bestuur daarover. 

Als je de volgende punten ook kunt afvinken, dan komen we heel graag met je in contact:

 • een wo-opleiding;
 • enige jaren ervaring met het aansturen van een team;
 • goed inzicht, kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering;
 • ervaring in werken met data is een must, affiniteit met ICT helpt;
 • het team werkt met scrum en agile belangrijk is dat je daar ervaring in hebt;
 • er spelen veel belangen spelen in Brussel dus Engelse taalvaardigheid, schrift en woord is een must;
 • daarbij helpt affiniteit met politiek en werken in een complexe omgeving met veel belangen ook;
 • bereidheid om je de komende jaren aan Stichting NMVO te verbinden.

Kom jij ons team versterken?

Wil jij solliciteren naar deze veelzijdige baan, waarin je al je kennis en kunde kwijt kunt? En waarmee je bovendien helpt de veiligheid van patiënten te verbeteren. Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar Marsha Brink: marsha@stratic.nl. Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar Marsha via 06-14860795. Na een telefonische verkenning volgt er een videosollicitatie. Als jij een passende kandidaat lijkt te zijn, dan volgt er een kennismaking met het bestuur van Stichting NMVO en je nieuwe collega’s. Een case study zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 31 juli 2021.

Over Stichting NMVO

Stichting Nationale Medicijnen Verificatie Organisatie (NMVO) is opgericht door geneesmiddelenfabrikanten, groothandels en apothekers. De missie van Stichting NMVO is de veiligheid van patiënten in Nederland. Ons doel is dat patiënten geen vervalste medicijnen kunnen krijgen via de Nederlandse apotheken. Om dat doel te bereiken beheren wij het Nationaal Medicijnen Verificatie Systeem (NMVS) en garanderen wij de werking daarvan.

We zijn een kleine groeiende organisatie, waar we met een heel divers en informeel team hard werken aan het bereiken van ons doel. We hebben respect voor elkaar, geven elkaar de ruimte om fouten te maken en om daarvan te leren. Het motto ‘Samen sta je sterker’ staat binnen onze organisatie centraal.

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag