Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Interim Senior Financieel Coördinator

| Den Bosch, | 2022

Direct solliciteren

Onze opdrachtgever is een fondsenwervende organisatie in Den Bosch.

Wat hebben we nodig?
We zijn we met spoed op zoek naar een interim oplossing voor de rol van coördinator financiën.
Een senior finance interim professional die met het team de lopende zaken kan borgen en ook de lead heeft in begroting 2022 en jaarafsluiting 2021 (incl. audit). Daarnaast spelen diverse projecten die volgend jaar de aandacht vragen, zoals herzien van de financiering van onze programma’s (naar meer jaren financiering) en verkrijgen van meer inzicht in de programma’s, naast het in kaart brengen van de impact van het nieuwe pensioenstelsel samen met HR. Omdat de capaciteit in het team al wat langer wringt vragen we de interim professional mee te denken in een duurzame oplossing voor de lange termijn zodat het team financiën stevig in de organisatie neer te zetten.

Van belang is dat het iemand is met leidinggevende ervaring die communicatief en analytisch sterk is. Die de spin in het web is voor de organisatie op het gebied van financiën, sturing geeft aan het team, MT-leden informeert en adviseert en de directeur goed en tijdig informeert. Ervaring met RJ650 en/ of Pluriform heeft de voorkeur. Naar verwachting is de inzet 3 à 4 dagen per week voor ongeveer een half jaar, waarbij het de verwachting is dat 50% vanaf kantoor (Den Bosch) en 50% thuisgewerkt kan worden. Tenzij er nieuwe maatregelen afgekondigd worden.


We zien graag je spoedige voor reactie voor 12 november, via marsha@stratic.nl meer informatie via 06-14860795. Graag voorzien van je CV, tarief indicatie en beschikbaarheid.

 

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag