Deze vacature is al ingevuld en kan niet meer op worden gereageerd.

Vacature: Medior communicatieadviseur Security en Privacy

| Randstad, | 2022

Direct solliciteren

Stratic is voor een landelijke organisatie actief in de COVID bestrijding is op zoek naar een: Medior communicatieadviseur met ervaring met community management en bij voorkeur affiniteit met ICT-projecten (specifiek voor onderwerpen als security en privacy).

Het betreft een tijdelijke functie per 1 januari 2022 tot 1 juli 2022 voor 24 uur, met een optie op verlenging voor de maximale duur van 6 maanden.

De functie:
Als communicatieadviseur ben je sparringpartner voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van communicatie. Je adviseert, ondersteunt en begeleidt hen bij de in te zetten communicatielijn en bij de uitvoering van het communicatiebeleid. Dit betreft zowel communicatie richting collega’s binnen de Covid-19 Programma Organisatie als bij de koepelorganisatie en of richting collega’s die werkzaam zijn lokaal in het land, en externe communicatie. Denk daarbij aan het brede publiek, gemeenten, de politiek, andere maatschappelijke organisaties of de pers.

Je bent een ervaren communicatieadviseur met een goed gevoel voor (politieke) verhoudingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Ontwikkelingen binnen je vakgebied volg je op de voet, bijvoorbeeld als het gaat om online communicatie of de inzet van nieuwe middelen. Je bent proactief, creatief, overtuigend en enthousiasmerend.

Functie eisen:
Om succesvol te kunnen zijn is het belangrijk dat je proactief bent en op mensen afstapt. De crisissituatie rondom dit programma vereist een grote mate van flexibiliteit. Je hebt ruime werkervaring, bent een stevige gesprekspartner en hebt aantoonbare communicatie-ervaring met ICT-projecten in een zorgomgeving. Met name daar waar het gaat om onderwerpen als security en privacy. Verder beschik je over goede adviesvaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Ben je flexibel en heb je geen 9-5 mentaliteit. Je bent integer, proactief, resultaatgericht, accuraat, klant- en oplossingsgericht.


Procedure:
Ben je nieuwsgierig naar deze leuke opdracht? Neem dan contact op met Marsha Brink via marsha@stratic.nl of via 06-14860795. We ontvangen graag je CV en motivatie voor deze opdracht. Start van de opdracht is 1 januari 2022. Reacties graag voor 26 december 2021.

« terug naar alle vacatures

Stel je vraag