ORGANISATIEONTWIKKELING

Stratic zorgt voor inzicht, inspiratie, een ander perspectief en concrete oplossingen om organisaties binnen de publieke sector te ontwikkelen. Met jaren ervaring binnen de publieke sector op het gebied van organisatieontwikkeling zijn we graag jouw partner om samen groei binnen jouw organisatie te realiseren. Wij geloven dat groei komt door de juiste mix van kennis en expertise. Ons organisatieontwikkeingstraject is daarom een effectieve mix van ervaren, leren en vooral doen!
 

Onze werkwijze

Kenmerkend voor Stratic is onze directe en pragmatische aanpak. Mouwen opstropen, want doen staat centraal in onze dienstverlening. Wij houden van heldere afspraken met onze opdrachtgevers en onze transparante werkwijze dragen bij aan de succesvolle afronding van elke opdracht. Samen met onze opdrachtgever bepalen we de juiste route voor het organisatieadviestraject. Bij elke stap op de route zullen we een tussenevaluatie houden; zo zorgen we voor focus en een aanpak die bijdraagt aan een goede toekomst voor jou en jouw team.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

 


Stap 1: Strategie bepalen
Elk organisatieontwikkeltraject start met een strategiesessie. Tijdens de strategiesessie bekijken we welke externe ontwikkelingen invloed hebben op jou en jouw team en ontwikkelen we een strategie voor de toekomst. Kort samengevat beginnen we met: analyseren, bijschaven en doen!
 

Stap 2: Plan maken
In het plan hebben we zowel aandacht voor inhoud als voor het gedrag en vaardigheden van mensen. Met deze aanpak kunnen we gaan verbeteren. Het plan bevat heldere afspraken en dit biedt structuur. Een houvast voor iedereen om met focus het einddoel te realiseren. 
 

Stap 3: Actie
Na het plan wordt het tijd voor actie: doen. De theorie omzetten naar een succes in de praktijk. In onze aanpak combineren we inhoudelijke kennis en expertise op het gebied van gedragsverandering. Deze aanpak draagt bij aan verbinding, commitment en een praktische manier van werken.
 

Stap 4: Resultaat
Door kennis toe te passen realiseren we samen onverwachte resultaten. Resultaat behalen we door continu te evalueren en om te zetten in nieuwe acties. Het beste resultaat behalen is een continu proces. Door te doen, delen we kennis en realiseren we duurzame resultaten!
 

Stap 5: Effect & Borging
Wij zijn en blijven graag betrokken partners. Tijdens en na ons organisatieontwikkeltraject zijn er altijd een aantal gesprekken om te evaluren of het resultaat goed geland is en of er nog verdere acties nodig zijn.  

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

In het verlengde van organisatieontwikkeling verzorgen we ook teambuildingssessies en workshops voor persoonlijke ontwikkeling. 

Samen met jou en je team de mooiste teambuilding sessie vormgeven? We zijn je betrokken partner. Willen jullie aan de slag om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek, effectiviteit of efficiëntie te creëren of vergroten? We helpen graag... 

Lees verder

De Business Model You workshop geeft je inzicht in jouw talenten en kwaliteiten en hoe jij daarmee waarde creëert. Net als businessmodellen voor organisaties kunnen persoonlijke businessmodellen ook worden beschreven. Ze worden continu geanalyseerd... 

Lees verder

 

Wat speelt er bij onze opdrachtgevers?

Onze opdrachtgevers zijn organisaties binnen de publieke sector die vooruit willen en antwoorden zoeken op vragen, zoals:

“De wereld verandert en best wel snel en het is veel. Waar moet ik wel en niet op acteren; LEAN, Agile of Scrum? Hoe zorg ik dat we de juiste keuzes maken? Ik heb een team en moet die meekrijgen. Kan dit team het wel aan? Wat moet er gebeuren om dit voor elkaar te krijgen? En de vraag is dan ook nog of ik zomaar goede nieuwe mensen aan kan trekken in verzadigde arbeidsmarkt. Hoe vorm ik de introverte medewerkers om naar klantgerichte adviseurs? Hoe zorg ik dat de ontwikkeling niet te groot wordt, maar dat we wel stappen gaan zetten?” 

Herken jij je in deze vragen neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag met vinden van de juiste antwoorden!

 

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag