PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

De wereld verandert snel en jouw baan lijkt niet meer de ideale baan, maar wat dan wel...? Als je eerlijk bent, weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken.

De Business Model You workshop geeft je inzicht in jouw talenten en kwaliteiten en hoe jij daarmee waarde creëert. Net als businessmodellen voor organisaties kunnen persoonlijke businessmodellen ook worden beschreven. Ze worden continu geanalyseerd, getoetst aan ontwikkelingen (ook buiten) je huidige werkomgeving en daarop aangepast.

Het principe achter het businessmodel denken is dat als je het businessmodel van jouw (toekomstige) organisatie kunt begrijpen en beschrijven, dan helpt dat je om te begrijpen hoe jouw organisatie succesvol kan zijn en wat jouw toegevoegde waarde daarin is. Door het Businessmodel denken te beleven en te doorleven werk je continu en samen aan waarde-optimalisatie voor jezelf; voor je organisatie; haar klanten en stakeholders.

In deze workshop ontdek je hoe je jouw persoonlijke waarde kunt verbinden aan de waarde van je (toekomstige) werkgever. Deze workshop is een inspirerende manier om je loopbaan, wat je doet en wilt doen te beschrijven, analyseren en om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Wat kan je verwachten?
Een worskhop dag als geen andere workshop!

  • InterACTIEF; samen bereik je meer
  • Volop DOEN! Ontdekken & fouten maken
  • Veel ruimte voor intervisie en reflectie

Investering:                  € 395,- excl. BTW per persoon incl. lunch en BMY boek.

Duur:                              1 dag

Facilitators:                  Marsha Brink & Josan van Zijp

Meer informatie via:  info@stratic.nl

Deze workshop bieden we enkele keren per jaar aan neem contact met ons op voor de volgende workshop datum. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te verzorgen; we gaan graag met je ingesprek over de mogelijkheden voor jouw team of organisatie.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag