TEAMBUILDING EN INSPIRATIE SESSIES

Samen met jou en je team de mooiste teambuilding sessie vormgeven? We zijn je betrokken partner. Willen jullie aan de slag om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen, groepsdynamiek of efficiëntie te creëren of vergroten? We helpen graag.

FUN & INHOUD
Lol maken is essentieel en tegelijkertijd duiken we ook in de inhoud van jullie dagelijks werk. Juist door deze twee te combineren ervaren onze deelnemers dat de effecten van de teambuilding nog lang merkbaar zijn. Er is veel mogelijk; de sessies kunnen verschillende soorten activiteiten omvatten. Gericht op jullie vraagstukken, maken we een mooi maatwerk programma van mentale uitdagingen en/of fysieke uitdagingen.

Werken met het Business Model Canvas kan een mooi onderdeel zijn in een teambuilding sessie. In een interactieve sessie gaan we aan de slag met jullie eigen canvas. Het canvas geeft heel helder welke waarde jullie toevoegen, hoe jullie dat doen en wat je daarvoor in je team nodig hebt. Jullie worden geïnspireerd om de veranderingen buiten je team, afdeling of organisatie naar binnen te halen. Samen duiden we de impact van die ontwikkelingen en maken we een eerste aanzet voor jullie eigen team Business Model Canvas.

Al onze inspiratie sessies of teambuilding sessies zijn maatwerk events en specifiek aangepast op jullie situatie, planning, wensen en budget.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

 

 

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag