Vanuit maatschappelijk betrokken ondernemerschap helpen we de publieke sector in organisatieontwikkeling en project- en interimmanagement

Door te doen delen we kennis en realiseren we duurzame resultaten Stratic is sinds 2003 een persoonlijk betrokken partner voor de professional en opdrachtgever. Door het realiseren van creatieve en duurzame oplossingen leren we en innoveren we elke dag met elkaar.

Wij helpen onze relaties anders denken, doen en organiseren. Wij vertalen trends en onderzoeken naar de dagelijkse praktijk van onze klanten, vooral door te DOEN! Bij Stratic zijn we gefascineerd door de veranderende wereld van werk. De professionele wereld is complex en verandert continu: functies vervallen en nieuwe functies worden gecreëerd. In deze uitdagende omgeving zijn wij jouw betrokken partner. 

Why
Als maatschappelijk betrokken ondernemers helpen we de publieke sector wendbaar zijn en blijven.

How
Door te doen delen we kennis en realiseren we duurzame resultaten.

What
Dit doen we door Organisontwikkeltrajecten, Interim- & Projectmanagement uit te voeren en te faciliteren.

 

In ons dagelijks werk zijn we:

Betrokken
Wij geloven in oprechte relaties die ontstaan wanneer je oprecht betrokken bent. Wij zijn nieuwsgierig en delen graag kennis en ervaring. We zijn er voor elkaar ook in tijden dat het even niet zo makkelijk is. We blijven in contact. Zo merken onze opdrachtgevers en zeker ook onze freelancers onze betrokkenheid.

Duurzaam
Duurzaam ondernemen betekent wat ons betreft resultaten behalen die nog langere tijd ook na onze inzet impact zullen hebben en relevant blijven. Ons ideaal is dat onze inzet uiteindelijk overbodig zal zijn. Tijdens de uitvoer van onze opdrachten delen we kennis en helpen we in de borging daarvan zodat de organisatie er zelf verder mee kan en ons niet meer nodig heeft

Doen
We zijn pragmatisch en geloven in mouwen opstropen en gaan! Plannen maken is belangrijk en door te doen behalen we resultaten. Omdenken is onze tweede natuur, betrokken realiseren we samen duurzame oplossingen.

 

 

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag