Over ons

Persoonlijk - Verbindend - DOEN!

Samenwerken we aan blijvende resultaten voor de publieke sector. 

Wij helpen onze relaties anders denken, doen en organiseren. Dit doen we door te innoveren, inspireren, verbinden, organiseren en te faciliteren. Wij vertalen trends en onderzoeken naar de dagelijkse praktijk van onze klanten vooral door te DOEN! Bij Stratic zijn we gefascineerd door de veranderende wereld van werk. De professionele wereld is complex en verandert continue, functies vervallen en nieuwe rollen verschijnen. Geïnspireerd door het Business Model denken realiseren we duurzame matches.

Team & partners

Wij geloven in de kracht van een hecht netwerk. Wij gaan altijd een lange termijn samenwerking, samen creëren we de beste matches en laten ons daarbij niet leiden door de juridische verbintenis daarachter. Sommigen werken als freelance professional samen met Stratic, anderen kiezen voor een dienstverband met Stratic. Samen gaan we voor het beste voor onze klanten en professionals.

Initatieven 

Bij Stratic geloven we in kennisdelen en hebben daartoe een aantal initatieven genomen waaronder:

AuditLab

Theresia en Marsha hebben in 2016 het initiatief genomen voor AuditLab, omdat we beide geloven in samenwerken en dat het altijd beter kan ook op het gebied van auditing in het publieke domein! Onze ervaringen van uit de praktijk, de veranderingen die op ons afkomen en de uitkomsten van verschillende onderzoeken hebben ons ertoe gebracht AuditLab te starten.

 

 

Marsha Brink
Josan van Zijp
Richard Boddenberg
AuditLab
Theresia Gommans

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Persoonlijk
  • Pragmatisch
  • Verbindend
Stel je vraag