Josan van Zijp

Verbindend ~ oog voor detail ~ persoonlijk ~ denken in mogelijkheden ~ DOEN!

Door dagelijks op zoek te gaan naar verbinding van mensen met hun talenten en organisaties met daarbij behorende vraagstukken, breng ik met een pragmatische aanpak beiden bij elkaar. Vooral door te doen, maar ook door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, trends te vertalen naar de continu veranderende (arbeids)markt en te luisteren.

Mijn achtergrond ligt met name bij het (bege)leiden van grote veranderinstrajecten voor retailers. Herstructeren, professionaliseren en ontwikkelen van afdelingen en teams, met daarbij aandacht voor de individu en organisatie.

Begin 2018 maakte ik de overstap naar Stratic om mijn opgedane kennis en ervaring vanuit een andere invalshoek te delen en een bijdrage te kunnen leveren aan de veranderende wereld van werk, in de publieke sector! 

Als functionaris gegevensbescherming ben ik verantwoordelijk voor de correte implementatie en naleving van de privacy wetgeving AVG binnen Stratic. Heb je vragen of wil je een lek melden? Neem contact op via josan@stratic.nl


« terug naar over ons

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Persoonlijk
  • Pragmatisch
  • Verbindend
Stel je vraag