PROJECT- EN INTERIMMANAGEMENT

Stratic helpt haar relaties anders denken, doen en organiseren. Door te innoveren, inspireren, faciliteren, vertalen we trends en onderzoeken naar de dagelijkse praktijk van onze klanten. Wij verbinden, organiseren en DOEN!

Wat we doen

Sinds 2003 zijn wij gespecialiseerd en succesvol in het vervullen van diverse rollen binnen de bedrijfsvoering: finance & control, risk & audit, governance & compliance, informatiemanagement,  verandermanagement en HR. Onze professionals zijn breed inzetbaar voor een interimopdracht of in een project. 

Onze werkwijze

Kenmerkend voor Stratic is onze directe en pragmatische aanpak. Mouwen opstropen, want doen staat centraal in onze dienstverlening. Wij houden van heldere afspraken met onze opdrachtgevers en onze transparante werkwijze dragen bij aan de succesvolle afronding van elke opdracht.

Goed opdrachtgeverschap en goed opdrachtnemerschap geborgd in het opdrachtplan

In elke opdracht maken we gebruik van het opdrachtplan: een overzicht van de scope, doel en resultaat van de opdracht kort samengevat op één A4. Het belangrijkste doel van het opdrachtplan is het managen van verwachtingen, het verkrijgen van duidelijkheid over wat binnen en buiten de scope van de opdracht valt en het vaststellen van het resultaat van de opdracht.

Het is de taak van de interim professional om het opdrachtplan in de eerste/tweede week van de opdracht vorm te geven. Hierna wordt in het bij zijn van onze interim professional en opdrachtgever tijdens een persoonlijke afspraak overeenstemming over dit opdrachtplan bereikt. Het is belangrijk dat er een gezamenlijke overeenstemming is, die bijdraagt aan goed opdrachtgeverschap en goed opdrachtnemerschap. 

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!
 

Onze professionals

Stratic heeft in de ruim 15 jaar van haar bestaan een waardevol netwerk van professionals voor de publieke sector opgebouwd. Wij hebben een ruim bestand van meer dan 1.000 specialistische professionals die we persoonlijk goed kennen en vaak al meerdere malen mee hebben gewerkt. Van deze professionals is de ruime meerderheid inzetbaar binnen de bedrijfsvoering in rollen op zowel tactisch als strategisch niveau.

Freelancers

Stratic maakt soms gebruik van freelance professionals als onze Stratic-consultants niet beschikbaar of geschikt zijn voor de betreffende opdracht. Bovenal gaan we voor de beste professional voor de opdracht. 

Vervanging

Mocht het onverhoopt zijn dat de voorgestelde professional niet meer beschikbaar is, dan gaan we uiteraard zo snel mogelijk in overleg om gezamenlijk tot een passende oplossing te komen. Vervanging hebben wij binnen enkele dagen, maximaal een week geregeld. Door onze begeleiding, het gebruik van het opdrachtplan en regelmatige evaluaties blijft opgedane kennis binnen Stratic. Zo kunnen we er zeker van zijn dat een eventuele vervanger snel up to speed is.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op!

 

 

Voor meer informatie of advies neem je contact op met:

Waarom Stratic?

  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Doen
Stel je vraag