Business Model You Work Out

De wereld van werk is complex en verandert continue, traditionele functies verdwijnen en nieuwe verschijnen. Verschillende generaties werken samen in een organisatie of team. Dat vraagt wat van de organisaties en haar medewerkers. Het aantal freelancers in Nederland groeit explosief: zorg dat je weet wat jouw unieke Business Model is. Zorg dat jij waarde blijft toevoegen aan de continue veranderende wereld van werk.

Modelleer je carrière met Business Model You

De Business Model You methode helpt je jouw carrière te modeleren. We zijn de tijd van carrière planning voorbij (Dat is veel te statisch in deze tijd). Wie kan er nog 5 jaar vooruit kijken? Het inzicht van de BMY methode is dat je waarde creëert vanuit je talenten en kwaliteiten. Als je het business model van organisaties kunt begrijpen en beschrijven, dan helpt dat je om te begrijpen hoe jouw organisatie succesvol kan zijn en wat jouw waardepropositie daarin is. BMY is de manier om jezelf als freelance professional te onderscheiden.

Business Model You Work Out

Deze Work Out speciaal is voor freelancers waarin je de 4 stappen van BMY doorloopt. Je vult de 9 bouwstenen van BMY in, krijgt en geeft feedback op jou business model en dat van anderen. Daarna maak je jouw BMY concreet gericht om vanuit je talenten en kwaliteiten waarde toe te voegen. Jouw BMY presenteer je ook aan de andere deelnemers en zo blijf je het ook na de work out aanscherpen. Careermodeling is continue en zou je nooit moeten stoppen! Minimum deelnemers aantal 15 personen.

Resultaat

  • Leren denken vanuit een business model en hoe het werkt in de praktijk
  • Inzicht in de negen bouwstenen van een business model
  • Vertaling maken naar een persoonlijk business model
  • Ontwikkelde persoonlijke waardepropostie
  • Verbinden van persoonlijke waarde aan organisatie waarde

Investering

  • 1 dag
  • € 390,- per persoon exclusief BTW, inclusief het Nederlandse boek Business Model You.

Informeer naar de inhouse mogelijkheden voor jouw team of organisatie via: info@stratic of bel met Marsha via 06 – 14860795


« terug naar alle updates

Stel je vraag