Veranderend leren: 18 mei 2015

Lerend veranderen en veranderend leren… ‘Niet weer een training!’

Herken jij deze verzuchting? Wij horen dat vaak. Mensen zijn van nature leergierig, maar wel een beetje klaar met de zoveelste training die ze gaat voorbereiden op nieuwe uitdagingen. Deze tijd vraagt om een andere benadering van leren en veranderen. Hoe krijgen verandermanagers mensen in beweging en hoe inspireren ze hen om hun eigen en verbonden kennis optimaal in te zetten? Michiel Louweret neemt ons mee in de veranderende wereld van werk en hoe hij zijn trainingsaanbod daarop heeft aangepast.

Zijn leeroplossingen zijn gebaseerd op de principes van social learning. Professionals gaan met elkaar in verbinding komen, samen betekenis geven aan nieuwe ontwikkelingen, de kracht van netwerken benutten en nieuwe oplossingen bedenken. Wij noemen dit ‘lerend veranderen en veranderend leren’. Dit zetten we bij de gemeente  Schiedam sinds 2014 succesvol in. Die kennis en expertise deelt Michiel graag.

Ruim 100 professionals in het sociaal domein hebben samen in leergemeenschappen ontdekt hoe zij invloed uitoefenen op de decentralisaties en regionale herindeling. Lijnmanagers hebben deze gemeenschappen als leercoach begeleid. Deze workshop biedt deelnemers de gelegenheid om de waarde van social learning voor complexe veranderprocessen te verkennen.

Michiel Louweret neemt ons samen met Paul Mekking (interim directeur en één van de leercoaches) in deze vernieuwende aanpak en hoe dit succesvol in de praktijk is gebracht oa bij de gemeente Schiedam.

Voor wie?

(Freelance) professionals die actief zijn in een (eindverantwoordelijke) rol als kwartiermaker, verander manager of directie positie.

Waar & wanneer?

Maandag 18 mei

Workshop aanvang 18.00 – 20.00 uur

Locatie: Stationsweg 41, 2312 AT Leiden. (1e verdieping boven het Visitors Centre Leiden)

Investering

€ 50,- exclusief BTW, inclusief walking diner en netwerkborrel na afloop.

Meer informatie en aanmelden via info@stratic.nl o.v.v. factuur adres.


« terug naar alle updates

Stel je vraag