Waarom Stratic

Ambitieus - ondernemend - nieuwsgierig

Wij helpen onze relaties anders denken, doen en organiseren. Dit doen we door te innoveren, inspireren, verbinden, organiseren en te faciliteren. Wij vertalen trends en onderzoeken naar de dagelijkse praktijk van onze klanten vooral door te DOEN! Bij Stratic zijn we gefascineerd door de veranderende wereld van werk. De professionele wereld is complex en verandert continue, functies vervallen nieuwe rollen verschijnen. Wij staan professionals en opdrachtgevers bij en samen realiseren we duurzame oplossiingen voor publieke uitdagingen.

Wij geloven in onze niche benadering en daarom werken wij alleen voor de publieke sector in de vakgebieden rondom de bedrijfsvoering. Stratic biedt ondersteuning op deze gebieden:

Organisatieontwikkeling

Wij helpen organisaties in de publieke sector om wendbaar te zijn en blijven. Onze professionals verbinden mens en inhoud aan de wenselijke verandering.

Lees verder
Organisatieontwikkeling

Interim & projecten

Stratic bemiddelt specialisten in tactische & strategische rollen binnen de bedrijfsvoering in de publieke sector. Flexibele inzet precies zoals die in jouw organisatie het beste past.

Lees verder
Project en interimmanagement
Stel je vraag